Vize Randevu Online v26.0123
Sayfa 1/1
Mustafa Korkmaz15.01.2026 23:16(4 ay önce)

VFS Global 429001 Hata Kodu Randevu Almama Engel Oluyor

VFS Global üzerinden Polonya Erasmus vizem için randevu almaya çalışıyorum ancak birkaç gündür sisteme giriş yapamıyorum. Her denememde “429001” hata kodu çıkıyor ve bu yüzden randevu oluşturamıyorum.

Sorunun benden kaynaklı olabileceğini düşünerek tarayıcı verilerini temizledim, farklı cihazlar denedim, hatta sırf bunun için yeni bir Gmail hesabı açtım ama maalesef hiçbirinin faydası olmadı. Yaklaşık 30 kez giriş yapmayı denedim ve her seferinde aynı hata ile karşılaştım.

Şu an yurt dışında bulunduğum için Türkiye’deki destek numaralarını arayamıyorum, dolayısıyla telefonla da destek alma şansım yok. Okulum ayın 15’inde açılıyor ve hâlâ randevu bile alamamış olmam ciddi bir zaman kaybına neden oluyor. Aynı sorunu yaşayan başka kişilerin de olduğunu görüyorum, bu yüzden durum gerçekten stresli bir hâl aldı.

Bu hatayla karşılaşıp çözüm bulabilen oldu mu? Nasıl ilerlemek gerekir, farklı bir yol deneyen varsa paylaşırseniz çok sevinirim. Mail yoluyla dönüş alabilen olduysa onu da öğrenmek isterim.

Burak aydın16.01.2026 00:44(4 ay önce)

RE:VFS Global 429001 Hata Kodu Randevu Almama Engel Oluyor

bu genelde hesabınız bot olarak algılandığı zaman oluyor. yani sürekli farklı tarayıcı, ip ile giriş yaptıysanız hesabınızı geçici olarak bloke ediyorlar. normalde çözülmesi lazım ama sizinki uzun sürdü sanırım. direk vfs ile iletişime geçmelisiniz.

AYŞEGÜL ŞİMŞEK16.01.2026 17:56(4 ay önce)

Bu hata ile ilgili VFS bana dönüş yapmıştı, hesabımı tekrar aktif ettiler. Sizin de her halükarde VFS'ye ulaşmanız gerekmekte. Diğer türlü hesabınızdaki bloke kaldırılmayacaktır. Önceden sanırım 2-3 gün sonra bloke otomatik kaldırlıyordu.

Zeynep Demir17.04.2026 10:13(1 ay önce)

Selam millet! 🙋‍♂️ VFS Global'de 429001 hatası alan var mı ya? Ben de Hollanda Erasmus vizesi için randevu almaya çalışıyorum ama ne zaman girsem bu hatayı veriyor. Sanki sistemde bir sorun var ama çözemedim. Başka yaşayan oldu mu bu sorunu, bir fikri olan varsa lütfen yazsın 🙏 Vallahi ne yapacağımı bilemedim, beklemekten saçlarım beyazlayacak az kaldı. Bir de bu hata kodunun anlamı ne ola ki, bilen varsa aydınlatsın lütfen! 🥺
Ayşe Kaya11.05.2026 02:09(3 hafta önce)

Selam millet ya ben de aynı sorunla karşılaştım. 429001 hatası veriyor sürekli VFS Global'de. Almanya randevusu almaya çalışıyorum ben de. Günlerdir uğraşıyorum ama nafile. Sizde de mi böyle oldu bu hata kodu acaba? Ne yapmak lazım şimdi bilemiyorum. Konsolosluğa mı sorsak acaba? Yardımcı olabilecek var mı ya?
Sayfa 1/1